Over Manovement - Manovement.com

Over Manovement

We willen medewerkers in bedrijven blij maken door ICT voor hen te laten werken in plaats van tegen ze. Er is voor bedrijven heel veel winst te behalen door de implementaties van Microsoft Teams te verbeteren. Bedrijven ondervinden steeds meer hinder van deze ‘halve’ implementaties tijdens de coronaperiode, omdat deze gericht waren op video vergaderen en het ad hoc delen van bestanden. Informatie en bestanden staan nu verspreid met alle veiligheids- en versierisico’s van dien. Niet alleen bedrijven, maar ook wij worden gelukkig van de impact die we samen bereiken. Impact op het gebied van digitaal prettig samenwerken, snellere en betere werkoverdracht, betere vindbaarheid van informatie en bovenal veiliger werken omdat je in controle bent over wat er met wie wordt gedeeld.

de gezichten achter
manovement

Wij zijn Manovement, een samenwerkingsverband van zelfstandig ondernemers. Vanuit onze eigen bedrijven én vanuit Manovement zijn wij actief op het gebied van ICT-adoptie, digitale veiligheid, hybride werken, verandermanagement, communicatie en educatie. Wij willen zodanig ondernemen dat we daarbij mensen in hun werk een beetje gelukkiger maken, inclusief onszelf. Daarbij leggen de nadruk op begrijpelijke communicatie, vermijden we uurtje-factuurtje werken en laten we klanten ervaren hoe het is om eigen regie te voeren over de inrichting van ICT-hulpmiddelen. Ons doel is klanten te overtuigen van de waarde van ICT. We sturen aan op een duurzame inrichting van ICT-middelen die ondersteund wordt door eigen collega’s. Onze werkervaring, opleiding, kennis, kunde en gedachtengoed hebben we gecombineerd in een aanpak, die wij Manovement noemen.

Eddy Veldboer
Myriam Zwerver
Dirk Huckriede

Wat klanten zeggen

Reserveer direct jouw gratis adviesgesprek

Mogelijk gemaakt met Microsoft Bookings, een tool welke ook voor jullie standaard aanwezig is binnen de het Microsoft 365 licentie

Manovement.com draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders